Bits for Bricks

  Samen bouwen aan de woningcorporatie van de toekomst

  Woningcorporaties staan voor grote uitdagingen, waaronder beschikbaarheid, betaalbaarheid, duurzaamheid, leefbaarheid en tevredenheid van huurders. Om deze doelen te bereiken met beperkte middelen, is een efficiënte organisatie van belang. 

  Hoe begin jij aan een nieuw project? Of het nu gaat om een nieuwbouwproject, of om een ERP-platform: je hebt bouwstenen nodig én een stappenplan om er een succes van te maken. Laten we samen gaan bouwen aan de woningcorporatie van de toekomst, steen voor steen!

  Lees hieronder verder om te ontdekken hoe u samen met Cegeka uw uitdagingen en ambities aangaat. 

  CDSA_DM ANIMATIE-1-1

  Bouwen

  In drie stappen (of steentjes…) naar de woningcorporatie van de toekomst

  De samenleving verandert en daarmee ook de wensen en behoeften van mensen als het gaat om wonen. IT speelt een belangrijke rol voor woningcorporaties om met deze verandering om te gaan, zowel voor verhuurders als huurders. Maar hoe pak je dit nu aan? 

  Met smart housing in opkomst, moet je voorop blijven lopen door jouw processen te digitaliseren en te optimaliseren. Om hier op in te spelen is Dynamics Empire ontwikkeld. Het fundament van Dynamics Empire is het Microsoft Dynamics 365 platform, deze intelligente set bedrijfsapplicaties vullen wij aan met vastgoedspecifieke functionaliteiten. En dan is het tijd om te gaan bouwen!

  Stap 1: Slim ERP-platform als fundering 

  Je kunt een ERP-platform zien als een fundering: de basisplaat van je constructie. Met onze oplossing helpen we woningcorporaties met het optimaliseren van processen, het verbeteren van de huurderstevredenheid en het verhogen van de productiviteit. Dynamics Empire is er voor de huurder, de verhuurder en voor onderhoudsdiensten.

  CDSA_DM ANIMATIE-2
  CDSA_DM ANIMATIE-3

  Stap 2: In de steigers

  Wanneer we spreken over toekomstbestendigheid zijn duurzaamheid, leefbaarheid en betaalbare woningen essentiële thema's voor woningcorporaties. Zodra het fundament is gelegd gaan we samen bouwen aan het verbeteren van de leefbaarheid in de buurten en wijken, verduurzamen van woningen en het beschikbaar maken van betaalbare woningen. 

  Tijdens ons webinar op xx juni 2023 laten we zien hoe je met Dynamics Empire de leefbaarheid in buurten en wijken proactief kan verbeteren en woningen kunt verduurzamen waar de impact het grootst is. Schrijf je in via onderstaande knop. 

  Stap 3: Innoveren en optimaliseren

  Net zoals een Lego-huis is een ERP-platform geen statische oplossing. Wij zijn er om je bij elke stap te helpen en zijn benieuwd wat we samen kunnen bouwen! 

  Zo werken we bijvoorbeeld samen met Woondynamics: een vereniging van vastgoedorganisaties die allemaal werken met Dynamics Empire. De leden leveren input voor de doorontwikkeling van de software, voor verschillende functies en processen.

  Download hieronder de handleiding en start met het bouwen van jouw 'Bits for Bricks' project. Wil je samen in de praktijk verder bouwen aan projecten? Neem dan contact met ons op. 

  CDSA_DM ANIMATIE-4

  SOLUTION

  Benieuwd naar onze oplossing en de belangrijkste mogelijkheden?


  Bekijk onderstaande video's en krijg een impressie van het Dynamics Empire portfolio. We duiken in de  belangrijkste drijfveren waarrond onze oplossing is gebouwd en lichten de drie producten toe. 

   

  • Intro & overzicht van onze pharma & life sciences oplossing


  • Regulatory compliance: Naleving van GxP-voorschriften en -richtlijnen bereiken en handhaven, met behulp van nauwkeurige en consistente gegevens. 

  BROCHURE

  Dynamics Empire

  Vastgoedorganisaties hebben een groeiende behoefte aan samenwerken met huurders en partners in de keten. Met smart housing in opkomst, moet je voorop blijven lopen door jouw processen te digitaliseren en te optimaliseren. Dynamics Empire is een oplossing op basis van de Dynamics 365-suite, ontworpen voor de behoeften van vastgoedorganisaties, met functies en voordelen om jouw bedrijf naadloos te verbinden en de processen te digitaliseren.

   

  Of CTA voor webinar in juni

  industry-pharma-life-sciences

  Benieuwd hoe Dynamics Empire uw woningcorporatie kan helpen efficiënter te werken?