Er zit muziek in jouw IT-carrière!
Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren.
 

Een uitgestippeld doorgroeipad voor elke ambitieuze bachelor

Cegeka ziet toekomst in jou! Jouw potentieel voor morgen is onze visie van vandaag. Samen tekenen we jouw ideale carrièreplan uit en maken we jouw doelen helemaal waar!

Wat houdt de job in?
Lanceer jouw carrière als een raket!

Met onze unieke career journeys focussen we resoluut op jouw talent en ambitie. Zo tovert de journey Architect van de Toekomst je in no time om tot architect.

Hoe jouw parcours er precies uitziet?

Op basis van jouw interesses, skills en dromen bepaal je zelf de route: de verschillende technologische tracks stuwen je allemaal even snel naar jouw carrièredoelen!

Wat je mag verwachten?

Je krijgt naast een zeer uitgebreide training in de technologieën van jouw keuze, ook een first class coaching waarin we jouw soft skills een boost geven.  

Het concrete stappenplan?

1.    We gaan in gesprek en stippelen jouw career journey uit. 
2.    We kiezen de technologieën waarin je wil uitblinken.
3.    Je wordt getraind, doet praktijkervaring op en proeft van de verschillende functionele rollen.

Wie zoeken we?

Een plan op jouw maat

Na enkele boeiende en leerrijke jaren bereik je eerst de halte van architect. Daarna wacht er een hele wereld van opportuniteiten op je. Of is het technische minder jouw ding en werk je liever met mensen? Geen probleem! De mogelijke zijsprongen scholen je bliksemsnel om tot een goede functionele manager. 

Waarom meegroeien met Cegeka?

Oh ja! Bij de juiste career journey hoort uiteraard ook een aantrekkelijk salarispakket met onevenaarbare extralegale voordelen.

En last but not least: je rijdt elke dag met een bedrijfswagen naar kantoor. Mooi meegenomen, toch?

 

 

 


Sollicitatieprocedure

01.

Solliciteer

We bekijken je sollicitatie en nemen zo snel mogelijk contact met je op.

02.

Ontmoet ons

We nodigen je uit voor een kennismakend gesprek en ter voorbereiding hiervan vul je een persoonlijkheids- vragenlijst in.

03.

Offer

Ben je overtuigd en wij ook, dan doen we je graag een aanbod om bij ons te komen werken.