Zit jij boordevol ambitie om voluit te gaan voor een groeitraject met toekomst binnen Cegeka? Wil je de functie Project Manager, Service Delivery Manager, Bid Manager of Architect binnen enkele jaren op je naamkaartje zien prijken? En sta je sterk in je schoenen om belangrijke klantencontacten te handhaven? Dan heeft Cegeka de uitdaging voor jou om na je afstuderen als technische of niet-technische Master je loopbaan te starten richting “CIO van de toekomst”.

Wat houdt de job in?

Als CIO van de toekomst analyseer je bijvoorbeeld de profit & loss van de klant, trek je projecten van A tot Z of denk je na over het IT-infrastructuur landschap. Een rol die je met verve kan vervullen middels ons opleidingstraject.

Je start in dit traject en afhankelijk van jouw voorkeur zal dit technisch of niet-technisch getint zijn. Je hebt drie pistes om te starten binnen Cegeka. Dit kan als rechterhand van de Service Manager, Project Manager of Architect.

Als rechterhand van de Service Manager word je door een ervaren collega opgeleid en gecoacht in het vak Service Management. Dit betekent dat je instaat voor het beheer van de dienstverlening naar één of meerdere klanten. Alle aspecten van Service Management komen aan bod, zoals incident management, problem management, change management, en dit tevens in een service integrator rol. Verder gaat er veel aandacht naar onder andere het functioneel aansturen van een team, de P&L-verantwoordelijkheid, de operationele excellentie en de klanttevredenheid.

Hou je van verandering? Dan kan je in ons tweede traject als rechterhand van de Project Manager starten. Hierin word je eveneens door een ervaren collega opgeleid en gecoacht in het vak Project Management. Alle aspecten van project management komen aan bod, zoals planning, kwaliteitsbewaking, budget controle, scope management, etc. Verder sluiten de aandachtspunten van een project manager nauw aan met deze van de service manager.

Wil je liever met het technische in contact blijven? Laat je dan zeker als rechterhand van de Architect onderdompelen in het vak Infra Architectuur. Alle aspecten van infra architectuur en de rol architect komen aan bod, zoals IT-landschappen en configuratie management, capaciteitsmanagement, requirement analyse en formuleren van oplossingen, probleemoplossend vermogen, business cases opstellen en bewaken, high level en detailed level designs, etc. Je wordt in verschillende (infra)technologieën ondergedompeld, maar bewaakt daarbij steeds het algemeen overzicht.

In alle drie de trajecten leer je hoe je een relatie met de klant opbouwt, en hoe je kan groeien tot een volwaardig Trusted Partner voor de klant. Naarmate je evolueert, zal je alsmaar grotere verantwoordelijkheden opnemen om na een tweetal jaren te komen tot de functie van Service Manager, Project Manager of Architect.

Hoe ziet jouw opleidingstraject er dan precies uit?

 • Je start als pas afgestudeerde master met een uitgebreide opleiding die begin september start.
 • Nadien rol je met z’n allen in een on-the-job training en begint het echte werk.
 • Afhankelijk van jouw ambities krijg je de kans om jouw doorgroeitraject zelf vorm te geven.

Hoe jouw traject als CIO van de toekomst binnen Cegeka er zal uitzien bepaal je dus zelf!

Wie zoeken we?

 • Heb je jouw Masterdiploma Ingenieurswetenschappen (bv. bio-ingenieurswetenschappen), Computerwetenschappen, TEW, Handelsingenieur, Wiskunde, Beleidsinformatica of een ander soortgelijk masterdiploma op zak? Dan zal je de digitale transformatie, samen met Cegeka, helpen waarmaken.
 • Je bent analytisch, communicatief en weet klanten op een vriendelijke/respectvolle manier te benaderen.
 • Je bent leergierig, gedreven en enthousiast met zowel een passie voor IT-technologie als de klant.
 • Je kan zelfstandig werken, maar werkt ook graag in team.
 • Verder schrikt het jou niet af om ownership te nemen en wil je graag je eigen loopbaan vormgeven.
 • Kortom, je voelt je als een vis in het water binnen de resultaatsgerichte, no-nonsens aanpak van Cegeka.

Waarom meegroeien met Cegeka?

 • Cegeka is een groeibedrijf waar je als master je carrière in handen kan nemen.
 • Opleidingsmogelijkheden voorzien we proactief via ons talent-managementprogramma.
 • Als Master ontvang je een aantrekkelijk salaris dat overeenstemt met je diploma en eventuele ervaring. Ook Masters met een eerste werkervaring kunnen immers starten in dit opleidingstraject.
 • Verder kan je genieten van heel wat extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en een hospitalisatie- en groepsverzekering.

In deze gevarieerde job met standplaats in Hasselt waar je toekomt met je bedrijfswagen voel jij je helemaal thuis!


Sollicitatieprocedure

01.

Solliciteer

We bekijken je sollicitatie en nemen zo snel mogelijk contact met je op.

02.

Ontmoet ons

We nodigen je uit voor een kennismakend gesprek en ter voorbereiding hiervan vul je een persoonlijkheids- vragenlijst in.

03.

Offer

Ben je overtuigd en wij ook, dan doen we je graag een aanbod om bij ons te komen werken.