Wil je de brug vormen tussen developers en de klant?
👉🏼 Cegeka is your place to be!

Voor onze klant, die actief is in de banken-en verzekeringssector lanceert Cegeka enerzijds een lead generator tool om de klanten van deze financiële instelling te tonen wat de mogelijkheden zijn van hun aanbod, op basis van specifieke kenmerken. Anderzijds bouwen we een portaal waarin de klant een helder overzicht krijgt (incl. updates) van zijn/haar verzekeringen waarbij we gaan voor een optimale user experience. Jij zal als het ware deel uitmaken van de oplossing om de mensen rondom jou inzicht te geven in hun financiële situatie. Het opbouwen van portalen staat centraal in het project waarin je zal aansluiten.

Om dit project, alsook toekomstige projecten tot een goed einde te brengen, doen we graag beroep op iemand die van aanpakken weet. Als Functioneel Analist kom je terecht in een Agile team waar je energie haalt uit het in kaart brengen van  functionele requirements, analyses maken, user stories uitschrijven en inplannen voor onder andere de lead generator tool, acceptatiecriteria nagaan én niet onbelangrijk: communiceren met zowel developers en de klant. Zij zien jou namelijk als aanspreekpunt voor functionele vragen. Je vertrekt steeds vanuit het gedachtegoed van een eindgebruiker en doet zo de nodige inspanningen om tot een mooi geheel te komen. Je hebt kennis van de Agile werkmethodes en gaat alle assumpties uit de weg.

Samen met je team van Developers, Architecten en Product Owners zorg je  voor de oplevering van een innovatief digitaal platform. Een ervaren Functioneel Analist en Product Owner staan je hier graag in bij en coachen je doorheen je traject. Aangezien onze klant centraal staat, verwachten we in de opstartfase van het project enkele maanden aanwezigheid in het kantoor van Berchem (indien de Covid-19 maatregelen het toelaten), op termijn kan dit afgebouwd worden naar 2 dagen/week Berchem, de andere dagen ben je in de mogelijkheid om remote te werken of op een andere Cegeka locatie (Antwerpen, Hasselt, Gent, Leuven).

Wie zoeken we?

 • Je hebt een Masterdiploma en reeds een eerste werkervaring achter de rug. In je opleiding kwamen termen als ‘Agile’ en ‘Scrum’ aan bod of je kent deze begrippen vanuit je huidige job.
 • Je bent een communicatieve teamplayer.
 • Kennisdeling, leergierigheid, gedrevenheid en flexibiliteit behoren tot je DNA.
 • Je bent kritisch, kan de zaken conceptueel uitdenken en voorstellen.
 • Je bent vlot in mondelinge en schriftelijke communicatie, zowel naar klanten als naar het team, in het Nederlands en in het Engels. Frans is een plus!
 • Je beschikt over een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en bent in staat om opdrachten zelfstandig aan te pakken.
 • Je werkt resultaatsgericht met oog voor risico’s en kwaliteit.
 • Je bent bereid om in een van de Cegeka vestigingen of bij de klant te werken.

Waarom meegroeien met Cegeka?

 • Teamwerk in een open en dynamische sfeer met ruimte voor nieuwe, frisse ideeën en initiatieven.
 • Begeleiding op maat! Jij geeft aan waar je interesses liggen. We bieden verschillende carrièrepaden aan, en kijken samen hoe we je verder kunnen helpen ontplooien.
 • Bijleren en kennisdeling staan centraal.
 • Naast het brutosalaris, een premium bedrijfswagen met tankkaart, maaltijdcheques, ecocheques, groeps-en hospitalisatieverzekering, gsm-abonnement, forfaitaire onkostenvergoeding en krachtige laptop, bieden we jou flexibele werkuren en een mooie work/life balans. Dankzij ons Flex Reward Plan kunnen we een verloning op maat aanbieden

 


Sollicitatieprocedure

01.

Solliciteer

We bekijken je sollicitatie en nemen zo snel mogelijk contact met je op.

02.

Ontmoet ons

We nodigen je uit voor een kennismakend gesprek en ter voorbereiding hiervan vul je een persoonlijkheids- vragenlijst in.

03.

Offer

Ben je overtuigd en wij ook, dan doen we je graag een aanbod om bij ons te komen werken.