Ben jij een Unix/Linux diehard die graag het onderste uit de kan haalt voor klanten? Zin om te werken bij een echte Top Employer?

Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren.

We beginnen met een snelle dry run:

 • Heb jij een natuurlijke focus op optimalisatiemogelijkheden binnen een IT-omgeving? Check!
 • Krijg je energie als je het probleem van een klant kan oplossen? Check!
 • Werk je graag zelfstandig aan complexe uitdagingen maar geniet je evengoed van teamwork? Check!
 • Op zoek naar een flexibele werkomgeving die je stimuleert om te groeien? Check!

Is je nieuwsgierigheid geprikkeld? Mooi zo, dan ben je alvast geslaagd voor de eerste test!

Zijn de volgende uitdagingen je op het lijf geschreven?

Jij bent onze man of vrouw die instaat voor de technische implementatie van Unix/Linux-projecten en de installatie en configuratie van systemen voor de klant. Je arendsblik spot probleemloos alle mogelijke verbeterpunten in een IT-omgeving en met je commerciële mindset vertaal je deze meteen naar effectieve oplossingen op maat.

Daarnaast bied je als tweede- en derdelijns engineer ondersteuning voor incidenten bij eindgebruikers. Jouw missie? Het voorkomen of beperken van onderbrekingen van de werkzaamheden bij de klant. Tussendoor werk je actief mee aan de kennisopbouw en hou je onze procedures up-to-date.
De ene keer werk je zelfstandig technische oplossingen uit, de andere keer zit je bij de klant om zijn IT-systemen op punt te stellen. Daarnaast verzorg je mee de permanentie en dienstverlening naar eindgebruikers.

Nog steeds enthousiast? Goed zo, enthousiasme juichen we bij Cegeka alleen maar toe.

Waaraan voldoet de nieuwe vis in onze vijver

Zwem jij graag in het woelige water van een resultaatsgericht, dynamisch bedrijf met een no-nonsens aanpak en heb je een passie voor Unix/Linux platformen? Dat is alvast het belangrijkste. 

Daarnaast koppel je technische bagage en een analytische geest aan sterke social skills waarmee je moeiteloos het vertrouwen wint van je klant. Krijg je het warm van flexibiliteit en laat stress je koud? Perfect!

Nog enkele technische details nodig?

De ideale kandidaat is vertrouwd met of geïnteresseerd in:

 • Redhat
 • Scripting
 • Automatisatie technieken

Kennis van volgende technieken is mooi meegenomen:

 • Puppet
 • Jenkins
 • Docker
 • SUSE
 • HP-UX/AIX

Een hele boterham, dat klopt. Wij doen er dan ook alles aan om je honger te stillen!

Een krak zoals jij verdient het allerbeste!

Je komt terecht bij een echte Top Employer en mag dus heel wat verwachten. Als groeibedrijf juichen we dynamisme toe en willen we je inspireren tot de grootste dingen. Via ons programma “CEO van je eigen carrière” zit je aan het stuur van je eigen loopbaan. Doorgroeien naar Technical Architect,  Incident Manager of nog iets anders…..Bij Cegeka bepaal je zelf je toekomst!

Dat geldt trouwens ook voor je verloningspakket, want met ons Flex Reward Plan maak je zelf de ideale balans. Je kan sowieso genieten van:

 • een aantrekkelijk salaris dat overeenstemt met je ervaring
 • een bedrijfswagen
 • een hospitalisatie- en groepsverzekering
 • maaltijdcheques

Dankzij onze flexibele werkuren, geniet je van een optimale work/life balans. Je werkomgeving bevindt zich in één van onze eigen kantoren in Hasselt, Leuven, Antwerpen of Gent waar professionaliteit, teamspirit, fun en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. 

Ziet er goed uit, vind je niet? Laat jezelf ook van je beste kant zien en overtuig ons!

 

 


Sollicitatieprocedure

01.

Solliciteer

We bekijken je sollicitatie en nemen zo snel mogelijk contact met je op.

02.

Ontmoet ons

We nodigen je uit voor een kennismakend gesprek en ter voorbereiding hiervan vul je een persoonlijkheids- vragenlijst in.

03.

Offer

Ben je overtuigd en wij ook, dan doen we je graag een aanbod om bij ons te komen werken.