Als developer combineer je je kennis van AX met die van het .NET platform.

Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren.

Wat houdt de job in?

 • Als Senior Developer word je opgenomen in een hecht team van ontwikkelaars en consultants. Kennis van AX is evenals kennis van het .NET Platform noodzakelijk voor het goed uitvoeren van deze rol. Op een intensieve manier leren wij je hoe we bij Microsoft Dynamics AX implementaties begeleiden bij onze klanten. In ons inwerkprogramma leer je onze organisatie, implementatiemethoden en je collega’s kennen. We leren je de functionaliteit van onze oplossingen. Daarnaast ontwikkelen we je vaardigheden als ontwikkelaar door een intensief begeleidingsprogramma bestaande uit opleidingen, collegiale coaching en Microsoft certificeringstrajecten.
 • Tijdens de projectuitvoering ben je inhoudelijk verantwoordelijk voor onderdelen van de implementatie. Denk hierbij aan het ontwikkelen van koppelingen naar andere applicaties, interfaces en eventuele klant specifieke applicatie aanpassingen. Wij werken uitsluitend met Microsoft technologie, maar je kan bij klanten wel andere platformen en programmatuur in andere “talen” tegen komen.
 • Binnen deze rol ondersteun je je minder ervaren collega’s met zowel technische vragen als met het ontwikkelen van hun consultancy vaardigheden. Je deelt dan ook graag kennis en ervaringen met anderen. Samen met de Technical Lead Consultant maak je de technische analyse(s) en realiseert technische aanpassingen binnen de totaal oplossing. Je realiseert zelfstandig afgebakende “requests”, met inbegrip van de technische en functionele analyse. Je onderzoekt urgente en/of onverwachte technische “issues” in het project bij de klant en zorgt voor de correcte oplossing.
 • Binnen een implementatieproject heb je veelvuldig contact met de business architect en met collega programmeurs. Samen met hen voer je de technische analyse uit, onderzoek je de ontwikkeling en de mogelijkheden van integratie van de specifieke oplossingen. Daarnaast zorg je dat jouw software wordt getest, dit doe je aan de hand van het afgegeven testscenario of door middel van een sluitend technisch testscenario.
 • Tenslotte onderneem je waar nodig zelfstandig de nodige acties zodat de integratie van Microsoft Dynamics AX bij de klant vlekkeloos verloopt.
 • Uiteraard kan je, indien nodig, binnen een project een beroep doen op Cegeka collega’s met een bijzondere expertise in specifieke deelgebieden. 

Wie zoeken we?

 • Aantoonbare ervaring met en goede kennis van het ontwikkelen van software binnen AX;
 • Je bent goed in het stellen van prioriteiten en in staat deze periodiek te herbekijken;
 • Je bent communicatief vaardig, energiek, doelgericht en een echte doorzetter
 • Je voelt je als een vis in het water binnen de resultaatsgerichte, no-nonsens aanpak van Cegeka.

Waarom meegroeien met Cegeka?

 • Cegeka is een groeibedrijf met tal van doorgroeimogelijkheden.
 • Opleidingsmogelijkheden voorzien we pro-actief via ons talent management-programma
 • Een aantrekkelijk salaris dat overeenstemt met je ervaring
 • Extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering
 • Een bedrijfswagen
 • Je vaste werkplek is Gent maar verplaatsingen naar klanten zijn een reële mogelijkheid.

Sollicitatieprocedure

01.

Solliciteer

We bekijken je sollicitatie en nemen zo snel mogelijk contact met je op.

02.

Ontmoet ons

We nodigen je uit voor een kennismakend gesprek en ter voorbereiding hiervan vul je een persoonlijkheids- vragenlijst in.

03.

Offer

Ben je overtuigd en wij ook, dan doen we je graag een aanbod om bij ons te komen werken.