Vanaf januari 2019 is Cegeka-dsa op zoek naar een student die zich in zijn of haar afstudeerfase bezig gaat houden met het verbeteren van onze dienstverlening richting huurders.

Wie zijn wij?

  Wij helpen woningcorporaties de reis te maken naar de Cloud. Cegeka-dsa doet dit door een standaard SaaS oplossing te leveren waarmee woningcorporaties in Nederland de huurders van sociale woningen optimaal kunnen bedienen. In deze transitie (digital transformation) spelen vraagstukken rondom nieuwe technologieën, met name Microsoft technologieën, een zeer belangrijke rol. Hoe gaan we om met Big Data, IoT, Artificial Intelligence, Machine Learning en Bots? Hoe kunnen wij met onze oplossing huurders van sociale woningen het zo gemakkelijk mogelijk maken in hun klantreis? We zoeken hierbij hulp van jonge, enthousiaste studenten met een affiniteit en interesse op deze gebieden. Je komt hierbij in aanraking met de nieuwste technologische ontwikkelingen in combinatie met het praktisch toepassen hiervan!

Wat ga je doen?

  Specifiek voor deze stageopdracht help jij ons uit te zoeken hoe we slimme technologieën zoals bots, AI en ML, kunnen toepassen in onze klantservice omgeving om onze klanten sneller en efficiënter te kunnen ondersteunen. Hierbij zal je zowel research, ontwerp als het bouwen van de oplossing binnen een team uitvoeren. Uiteindelijk zal jouw oplossing ook de standaard kunnen worden voor woningcorporaties en huurders in Nederland!

Durf jij...

 • Te werken in een multidisciplinair team bestaande uit business analist, meerdere (senior) software engineers, QA-engineers en DevOps?
 • Te leren om de klantbeleving om te zetten naar een bruikbare omschrijving en opdracht (Proof of Concept)?
 • Innovatieve concepten te toetsen op haalbaarheid en meerwaarde?

Ben je op zoek naar kennis en ervaring over

 • De nieuwste technologische ontwikkelingen in combinatie met het praktisch toepassen ervan
 • Artificial Intelligence
 • Machine Learning
 • Bots
 • Big Data leren toepassen in de realiteit van woningcorporaties en huurders

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende afstudeeropdracht in de vastgoedsector
 • Een stagevergoeding van €450,- per maand
 • De mogelijkheid om naar Roemenië af te reizen en met Roemeense collega’s samen te werken

Ben je enthousiast geworden, solliciteer dan direct en wie weet word jij onze toekomstige stagiair! Wil je meer weten over over cegeka-dsa? Neem dan een kijkje op de website: www.cegeka-dsa.nl

 


Sollicitatieprocedure

01.

Solliciteer

We bekijken je sollicitatie en nemen zo snel mogelijk contact met je op.

02.

Ontmoet ons

We nodigen je uit voor een kennismakend gesprek en ter voorbereiding hiervan vul je een persoonlijkheids- vragenlijst in.

03.

Offer

Ben je overtuigd en wij ook, dan doen we je graag een aanbod om bij ons te komen werken.